Chia magos bodzakrémmel töltött piskóta ehető rózsával
Szerettem volna egy olyan receptet alkotni, ami kicsit belecsempészi a nyár ìzét ebbe a tortába és most pont, itt van a szezonja, így kapóra jött a bodza. Lehet belőle bodzaszörpöt, lekvárt, dzsemet és persze krémet is készíteni. Kicsit büszke vagyok magamra, hisz ez az első recept, amit én saját magam alkottam, persze kell rajta még finomítani, de így is nagyon jó illata, íze lett. Rájöttem miközben készítettem a süteményt (és kitaláltam a receptet), hogy az ehető virágokból lehet a legjobb dolgokat kihozni. A tortakészítés elején árvácskát akartam tenni a torta tetejére, de mivel csak rózsa volt itthon, így ez került a tetejére, azt hiszem így is nagyon jó lett, vagy legalábbis remélem, hogy nektek is elnyeri a tetszéseteket.
Egyszóval tehát, ha van egy kis szabadidőd, akkor próbálkozz, kísérletezz, alkoss, mert a végén lehet egy csodát, hozol össze.
Megosztás a facebookon